Om

Hva er Reikihealing?

 

Ordet reiki kan oversettes med universell livskraft, en høyfrekvent form for energi som finnes i oss og rundt oss.

Reiki er en harmoniserende energi som fremmer helse og balanse på alle plan (fysisk, emosjonelt og åndelig) og på denne måten hjelper kroppens egen helingsprosess.

 

 

 

Fjernhealing

Som ved fysisk healing, handler fjernhealing om energioverføring/energiutveksling.

Energi behøver ingen fysisk kontakt, energi kan gå gjennom alt, og kan derfor dirigeres hvor den trengs.

Ved fjernhealing overføres healingen via tankene.

 

Fjernhealing passer for alle, og gjør healing tilgjengelig også for mennesker med bevegelseshemming/sykdom, og på sykehus/institusjoner.

 

Under fjernhealing vil en kunne oppleve de samme reaksjoner som ved healing.

Dersom en blir forstyrret/avbrutt under behandlingen, vil allikevel energiene finne vei til deg og kunne nyttes når du igjen finner roen.

Enkelte opplever at fjernhealing fungerer like bra som en fysisk healing.

 

 

Velges fjernhealing som behandlingsform, sender jeg instruksjoner om tid og sted.

Reikihealing kan hjelpe med

Dårlig eller lite energi

Søvnproblemer

Angst og lignende problemer

Bivirkninger av medisiner/sykdom

Forbedre din personlige vekst

Smertelindring

Gjenopprette følelsen av indre ro og harmoni

StressMed mere

 

 

Selve behandlingen

Behandlingen foregår liggende på en behagelig benk med dempet belysning, bakgrunnsmusikk og tente lys. ( Si ifra hvis du er allergisk mot lys med lukt, så tenner jeg ikke disse. ) Det er ikke nødvendig å fjerne klær. Du får ett teppe under knærne for å løfte dem opp, og også ett teppe til å bre over seg hvis en føler for det.

 

Jeg vil da ofte starte ved å ta på klientens skuldre/ben for å få kontakt med klientens energier og kjenne på energistrømmen. Energi vil da gå til den delen/delene av kroppen som signaliserer at de har behov for det.

 

Når en jobber tett innpå klientens energier, vil jeg noen ganger kjenne/føle blokkeringer som har påvirket energistrømmen til klienten.

Klienter kan oppleve behandlingen veldig forskjellig. Noen opplever varme, kulde, prikking i huden, strømninger i kroppen, mens andre ikke kjenner noe undervis, men ofte i etterkant. Enkelte sovner uten at dette påvirker healingen.

 

I etterkant kan healingen gi mange reaksjoner - bla tretthet, tørste, avslappethet. Men enkelte kan oppleve en kortvarig forsterkning av smerter/plagene uten at dette betyr noe. Også her er det umulig å gi fasitsvar på hvordan healingen jobber. Healingen stopper ikke når en reiser seg fra benken. Det er etter behandlingen kroppen din skal bearbeide endringene i energien. Dersom det er tvil om reaksjonene er "normale", er det bare å ringe :)

 

 

Healing er under ingen omstendighet en erstatning for kvalifisert legebesøk. Healere stiller ikke diagnoser.

 

 

 
 
 
 

Obs! Kartet viser feil innkjørsel og gammel gateadresse. Kjør inn Søylandsvegen fra Rv 44, ta første til høyre og opp grussti til du kommer til port Søyland hundehotell. Husk å lukk den igjen hvis den allerede er lukket. Holder til i det første huset en kommer til på tunet.

Copyright © All Rights Reserved

Kontakt info: Inge Halvorsen Tlf 404 75 634 E-mail: post@reikisan.com Besøksadresse: Søylandsvegen 33, 4365 Nærbø